Primul call center din Romania pentru servicii de second opinion de la spitalele din Turcia
Articole medicale utile

Chirurgia robotica

Chirurgie robotica Chirurgia robotica are numeroase avantaje atat pentru pacienti cat si pentru chirurg. Este un nou pas al chirurgiei minim invazive dupa chirurgia laparoscopica, care a inlocuit deja chirurgia conventionala in mai multe domenii. Ce ofera chirurgia robotica unui pacient? ..

[Citeste tot articolul]

Optiuni de tratament pentru copiii bolnavi de cancer

Cancerul la copii nu este considerat a fi unul comun, motiv pentru care tratamentele pentru tinerii cu varsta sub 15 ani sunt in continua cercetare. Testarile clinice in oncologia pediatrica reprezinta cercetari ce vin sa imbunatateasca tratamentele actuale prin metode performante si chiar sa gaseas..

[Citeste tot articolul]

Formele cancerului sistemului limfatic

Ce este limfonul Hodgkin si Non-Hodgkin? Limfomul sau cancerul limfatic este un tip de cancer care afecteaza in principal celulele sistemului imunitar, denumite limfocite. Formele cancerului sistemului limfatic Cancerul limfatic (limfomul) poate fi de doua tipuri: Limfomul Hodgkin; Limf..

[Citeste tot articolul]

Cancerul la san in Romania - o situatie alarmanta

Cancerul la san in Romania a atins un numar de 10.000 de cazuri anual, iar pacientele se prezinta la medic atunci cand afectiunea este in stadiu avansat, motiv pentru care situatia este alarmanta. In perioada 1960 - 2008 incidenta cancerului mamar a crescut de la aproximativ 11 imbolnaviri la 2..

[Citeste tot articolul]

Truebeam, un aparat revolutionar in tratamentul cancerului

Despre Truebeam In ultimii ani, in functie de multe cauze, cancerul a devenit cea mai importanta problema de sanatate publica in tara noastra, la fel ca in intreaga lume. Totusi, schimbari minore se observa in diagnosticarea cancerului, precum si in tratarea acestuia. Pe de-o parte, in timp ce se r..

[Citeste tot articolul]

Mamografia anuala este obligatorie pentru femeile cu varsta peste 40 ani

Mamografia anuala este obligatorie pentru femeile cu varsta peste 40 ani Cancerul mamar este cu siguranta unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer intalnit la femei. Totusi, ca in cazul mai multor tipuri de cancer, diagnosticarea si tratamentul p..

[Citeste tot articolul]

Prevenirea Cancerului

Cand sunteti bolnav si cand sunteti sanatos CUPRINS - Prefata - Alimentatia suficienta si echilibrata - Substantele nutritive - Grupele de alimente - Sfaturi pentru o alimentatie sufi..

[Citeste tot articolul]