VIPMED International

  • English

PET 68GA PSMA

APARAT REVOLUTIONAR IN LUPTA CU CANCERUL DE PROSTATA
Depistarea precoce a diagnosticului cu care te confrunti poate influenta in continuare managementul clinic al bolii.

Cancerul de prostata ramane una dintre principalele cauze de deces prin cancer in randul barbatilor, astfel, prin intermediul acestei tehnici revolutionare avansate – 68Ga-PSMA poti afla intr-o maniera precisa informatii cu privire la stadiul bolii tale.

Investigaţia PET cu o radiotrasor [68Ga]- galiu marcat Antigen Specific Prostatic (68Ga-PSMA-prostate-specific membrane antigen) s-a dovedit de mare succes în investigarea şi diagnosticarea cancerului de prostată și în special a recidivelor şi metastazelor cancerului de prostată. Mai mult decât atât, imagistica moleculara PET cu 68Ga-PSMA marchează leziunile suspecte pentru cancerul de prostată, cu contrast foarte bun şi o rată de detecţie foarte ridicată, chiar şi atunci când nivelul de antigen specific prostatic este scăzut.

Aceasta investigatie constituie un element vital al practicii medicale de azi, ce adauga o dimensiune suplimentara pentru diagnosticul timpuriu al cancerului de prostata.

Pentru Informatii detaliate si/sau solicitare de programari la unul dintre spitalele colaboratoare va rugam sa ne contactati:

+4 0732 056 272
+4 0732 056 273
+4 0720 488 499