VIPMED International

  • English

Despre noi

SUSTINEM DREPTUL LA VIATA A TUTUROR PACIENTILOR

SANATATEA ESTE POATE NEVOIA DE BAZA A SOCIETATII NOASTRE.

Vipmed International a gandit servicii specializate pentru clientii sai, pentru a nu le altera acestora calitatea vietii de dinainte, din timpul si de dupa tratamentul efectuat. Cunoasterea si informarea sunt elementele cele mai importante. Sa te documentezi despre afectiunea de care suferi a devenit prima actiune pe care un pacient o intreprinde imediat dupa diagnosticare.

Sustinem dreptul pacientului de a fi informat corect, in timp util de catre cei mai buni specialisti din lume, pentru afectiunea de care acesta sufera.

Peste 15.000 de pacienti ne stau marturie. Vom continua sa oferim pietei din Romania un pod care conecteaza Romania cu cele mai importante clinici si spitale din lume.

Sustinem dreptul la viata.

DE CE VIPMED INTERNATIONAL?

✔ Pentru ca avem experienta de peste 10.000 de cazuri medicale.

✔ Pentru ca la noi fiecare pacient are un consilier personal dedicat cazului.

✔ Pentru ca de peste 15 ani am cladit relatii directe cu profesorii de talie mondiala care lucreaza in clinicile cu care colaboram in sapte tari, pe trei continente.

✔ Pentru ca aceste parteneriatele incheiate, alaturi de logistica si profesionalismul echipei Vipmed International ne permit sa ne angajam ca va putem oferi o a doua parere medicala in maximum 24 de ore. Este ca si cand ati avea un fir direct cu clinica respectiva. Astfel va va ramane mai mult timp liber pentru familie sau pentru a va limpezi gandurile.

✔ Pentru ca va oferim mai multe opinii medicale pentru diagnosticul dumneavoastra din partea clinicilor cu care colaboram.

✔ Pentru ca este important sa aveti cat mai multe informatii privind diagnosticul si planul dvs. de tratament.

✔ Pentru ca va oferim mai multe optiuni de tratament pentru diagnosticul dumneavoastra din care puteti allege cat si costurile estimate aferente.

✔ Pentru ca monitorizam permanent pacientul din momentul in care a apelat la noi, pe timpul internarii si in special la intoarcerea in tara in perioada de control.

✔ Pentru ca ne ocupam (*) de logistica aferenta deplasarii pacientilor in cel mai scurt timp, cu transport rutier sau aerian. (*pentru specificul fiecarui caz in parte)

✔ Pentru ca la intoarcerea in tara va recomandam medici din Romania obisnuiti cu standardele internationale, care sa urmareasca evolutia pacientului in tara. Aveti acces la aceste recomandari 24/24 prin intermediul consultantilor nostri.

✔ Pentru ca oferim o platforma online de trimitere a documentelor medicale si a istoricului medical pe site-ul http://www.vipmed.ro/. Accesarea platformei este posibila 24/24, prin cont de utilizator si permite astfel descarcarea datelor incarcate, oriunde in lume, prin trimiterea unui link pe email.

MEDICI

SPECIALISTI CU RENUME INTERNATIONAL

ENDORSEMENTS

CATEVA CUVINTE DIN PARTEA UNOR PACIENTI DRAGI

Pentru pacientii din Romania care sufera de cancer renal este foarte importanta a doua opinie medicala.Medicii de la Anadolu sunt specialisti de elita,lucreaza in echipe interdisciplinare si gasesc solutiile cele mai bune pentru pacientii.Diana ,fetita mea a suferit de cancer renal cu metastaze de la varsta de 3 ani. In prezent ,la 10 ani,este sanatoasa datorita tratamentelor facute la Anadolu . Va multumim!
Mirela Neacsu
I would like to thank PROFESSOR AHMET and his team for their instant help with my son's head trauma. Indeed my son, Constantin, is almost like the one I used to know before the motorcycle accident and I thank both God and the doctors for this miracle. On this New Year Day 2014 I wish for you Happiness Deep down within Serenity With each sunrise Success in each facet of your life Family beside you Close and caring friends Health, inside you Love, that never ends Special memories of All the yesterdays A bright today With much to be thankful for A path that leads To beautiful tomorrows Dreams that do their best to come true Appreciation of all the wonderful things about you.
Liana
Intr-o zi am descoperit "CEVA" ce avea sa-mi schimbe viata si anume ca sunt foarte bolnava.
Acum pot spune ca Dumnezeu si-a revarsat asupra mea toata dragostea si cu ajutorul dumneavoastra am o noua sansa la viata. Operatia a fost o reusita si vreau sa impart cu dumneavoastra bucuria de a trai si a spera.
Cu oameni ca " VOI" lumea se va schimba si va fi mai buna. Va multumesc si va sunt vesnic recunoscatoare.
Larisa Teodoru
Am 24 de ani si sunt bolnav de epilepsie de la varsta de 3 ani. Copilaria mea, adolescenta si ceilalti ani pana acum au fost un chin pentru mine si pentru familia mea. Faceam crize zilnice poate si 5 intr-o zi, nu puteam merge singur nicaieri. Am incercat toate medicamentele anti-epileptice din tara si cateva din strainatate dar fara nici un rezultat din contra am suferit si reactii adverse puternice. Am urmat tratament la cei mai buni medici din tara . Intr-o zi Dumnezeu mi-a deschis o fereastra.Ai mei au vazut o emisiune la TV care prezenta echipe de medici din strainatate pentru o a doua opinie in cazurile mai grave. Am luat legatura cu clinica respectiva VIPMED din Bucuresti si asa am inceput totul.O consultatie mai intai la Bucuresti la un medic neurolog din TURCIA apoi pentru mai multe investigatii am mers la clinica ANADOLU din ISTANBUL. Ne-au confirmat diagnosticul de epilepsie rezistenta la tratament, Sindromul Lennox Gastaut pentru aceasta forma de epilepsie exista o singura sansa de stopare a crizelor si anume inplantarea unui mic aparat numit stimulator vagal. Foarte greu a fost pentru familia mea sa stranga suma necesara operatiei dar au reusit. Sunt operat din data de 23 Septembrie 2010 si ma simt foarte bine, crizele au disparut pana acum aprox 70% si sper sa fiu din ce in ce mai bine. Tratamentul medicamentos s-a redus considerabil unele chiar le-am scos definitiv. Pot pleca singur de acasa,sunt vesel tot timpul,m-am ingrasat 10kg, sunt un alt om si vreau sa recuperez multe lucruri din urma sa-mi fac prieteni cat mai multi sa invat sa traiesc ca un om normal sa nu-mi fie frica sa ma ridic de pe scaun. MULTUMESC echipei medicale de la ANADOLU si echipei VIPMED pentru toata atentia si serviciile ireprosabile care mi-au fost acordate nu numai mie ci tuturor care au ocazia sa ajunga acolo.
Octavian