VIPMED International

  • English

NanoKnife

UN TRATAMENT INOVATIV IN LUPTA CU CANCERUL DE PROSTATA

Tratamentul cancerului de prostată cu curent electric: Nanoknife

În mod normal, după operațiile de prostată efectuate cu chirurgie robotică sau chirurgie deschisă, pot apărea incontinență urinară sau probleme de erecție. IRE (Nanoknife), un tratament focal cu curent electric fără incizii, cicatrici sau găuri, în stadiile incipiente ale cancerului de prostată, elimină aceste riscuri. Tratamentul „Nanoknife” în cancerul de prostată se aplică pentru prima dată în Turcia.

Ce este Nanoknife?

Nanoknife este un proces cu curent electric. Este utilizat cu succes la pacienții cu cancer de prostată cu risc scăzut și cu risc mediu. În timpul procedurii, numai zonele canceroase ale prostatei sunt tratate prin aplicarea de electricitate. Fără a elimina întreaga glandă prostatică, numai celulele canceroase sunt distruse.

Cum se face procedura?

Prostata este pătrunsă cu un ac din perineu. În timp ce pacientul este sub anestezie ușoară, acul este introdus în zona tumorii cu ultrasunete și monitorizare. Prin aplicarea doar a unui curent electric acelei zone, acesta sparge pereții celulelor tumorale. Nu se furnizează energie electrică în alte părți ale prostatei. Astfel, țesutul prostatic este păstrat și se tratează doar zona bolnavă. Funcțiile urinare și funcțiile sexuale ale pacientului nu sunt afectate.

Care sunt avantajele?

• Deoarece este o procedură non-chirurgicală, nu există incizie sau cicatrici.
• Deoarece electricitatea este administrată numai celulelor tumorale, țesutul sănătos este protejat și nu afectează nervii.
• Nu necesită spitalizare, deoarece nu există intervenție chirurgicală.
• Se administrează pacientului o anestezie ușoară.
• Pacientul își poate reveni la viața normală a doua zi.

Pentru Informatii detaliate si/sau solicitare de programari la unul dintre spitalele colaboratoare va rugam sa ne contactati:

+4 0732 056 272
+4 0732 056 273
+4 0720 488 499