VIPMED International

  • English

Turism medical

CE FACEM PENTRU TINE:

Noi coordonam toata vacanta, tu alegi doar destinatia, analizele si investigatiile pe care le doresti, nivelul de cazare si durata calatoriei, iar noi organizam totul: consultanta medicala, asistenta turistica pentru documente si obtinerea vizei, bilete de avion, transfer privat de la aeroport direct la hotel, trasport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de analize. Dimineata echipa de medici profesionisti se ocupa de investigatiile medicale, iar seara poti vizita atractiile turistice ale zonei.

UNDE POTI MERGE?

Pachetele medicale pot fi adaptate cerintelor fiecarui client intrucat Vipmed colaboreaza cu spitale, clinici si companii medicale din toata lumea care ofera tratamente specializate cu facilitati de ultima ora si cu echipe medicale de renume. In cazul unui tratament, va oferim servicii complete si consultanta profesionala in alegerea destinatiei potrivite pentru efectuarea tratamentului necesar.

CUM ALEG DESTINATIA?

Alegerea unei destinatii depinde atat de competentele clinicii respective in functie de necesitatile pacientului, cat si de vacanta dorita (urbana, exotica etc.) si nu in ultimul rand de bugetul alocat vacantei

PACHETE MEDICALE SI DESTINATII:

Va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre:
» pachetele medicale oferite de Vipmed
» destinatii medicale
» pachet medical personalizat in functie de nevoile si preferintele clientului