VIPMED International

  • English

Cere inca o parere

O ALTA OPINIE MEDICALA

TRIMITE CAZUL TAU MEDICAL SPECIALISTISTILOR RENUMITI DIN STRAINATATE

UN DIAGNOSTIC PUS GRESIT ITI POATE DA VIATA PESTE CAP

Ajungi sa cauti pe internet detalii despre boala pentru a te documenta, mergi la consult la mai multi medici si uneori ajungi sa ai o stare generala de confuzie cu privire la ce ai de facut mai departe.

ECHIPA VIPMED INTERNATIONAL OBTINE PENTRU TINE OPINII MEDICALE DIN PARTEA MAI MULTOR ECHIPE MULTI-DISCIPLINARE DE DOCTORI DIN TARI DIFERITE, CARE ACTIVEAZA IN SPITALE DE RENUME DIN LUME.

Astfel vei primi confirmari din partea mai multor specialisti cu ce ai de facut si care sunt optiunile tale in continuare. Fie ca vorbim de anumite specialitati sau de anumite clinici de renume mondial echipa Vipmed International te va ajuta sa iei cea mai buna decizie si te te va sfatui si consilia in permanenta pe durata desfasurarii planului agreat de tine.

Cazul tau medical!

* Primesti un raspuns in 24 ore

    PENTRU CA NU ESTI SINGUR IN LUPTA CU BOALA, VIPMED ITI PUNE LA DISPOZITIE UN CONSULTANT DEDICAT!

    Consultanta noastra nu se opreste in momentul in care planul agreat de tine ajunge la final. Asiguram in continuare raspunsuri prompte din partea medicilor cu care colaboram pentru evaluarea periodica a starii tale de sanatate cu privire la afectiunea de care ai suferit. Vipmed International a reusit inca de la infiintare, stimularea dialogului intre medicii si specialistii straini si profesionistii din sistemul medical romanesc, prin formarea unor comisii multi-disciplinare care sa ofere pacientului cele mai bune sanse de tratare a afectiunilor de care sufera. In cazul in care pacientii necesita o abordare terapeutica speciala recomandata de medici dupa efectuarea planului agreat, ii putem consilia in alegerea clinicilor cu care colaboram, din Romania sau din strainatate.