American Hospital
Finețe și perfecțiune
American Hospital combină 95 ani de cunoștințe și experiență acumulate cu tehnologia de ultimă oră pentru a oferi servicii medicale concentrate pe calitate. Centrul medical ofera îngrijiri medicale sigure și de înaltă calitate: o reflexie a sistemului nostru bazat pe valoare în contradictoriu cu sistemul bazat pe volum.

American Hospital are ca obiectiv menținerea poziției sale onorabile în sectorul serviciilor medicale, cu un sistem bine stabilit, care permite îngrijiri medicale de încredere, o comunicare mutuală și transparentă, auto-evaluare și dezvoltarea continuă, în același timp consolidându-se cu acreditări internaționale de calitate.

În colaborare cu MD Anderson, cel mai important centru din Statele Unite în tratarea cancerului, American Hospital a înființat MD Anderson American Hospital Radiation Treatment Center, care este prima unitate satelit MD Anderson de tratament prin radiații din afara Statelor Unite.

Tailored Cancer Care (îngrijiri medicale personalizate pentru pacientii bolnavi de cancer) este un tratament multidimensional individualizat integrat, care este concentrat pe suferința pacientului din stadiile cele mai timpurii ale cancerului în vederea supraviețuirii. Programul nostru complex de tratare a cancerului este format din medici specializați, asistente medicale specializate în tratarea cancerului, psiho-oncologi și coordonatori ai serviciilor de îngrijire a pacienților, care lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților noștri bolnavi de cancer și familiilor acestora într-un mediu concentrat pe nevoile pacientului.
Spitalul Universitar Koç
Cercetare și inovare
Spitalul Universitar Koç, unitatea de cercetare și instruire a Universității Koç, a devenit funcțional în octombrie 2014 pentru a oferi servicii medicale într-un mediu concentrat pe nevoile pacientului la standarde nord-americane. In acest centru medical a fost adoptat modelul de Îngrijire Integrată a Pacientului (Integrated Patient Care), un sistem coordonat în care rolul tuturor angajaților este de a satisface nevoile pacienților, iar acesta este stabilit în detaliu și nu este lăsat la inițiativa fiecărui angajat.

"Living Heart" Cardiovascular Service Line este un program cardiovascular multidisciplinar, care reunește o echipă înalt calificată din cadrul secțiilor de Chirurgie Cardiacă, Cardiologie și Chirurgie Vasculară susținută de o tehnologie avansată. Echipa noastră bine pregătită și atentă la nevoile pacienților include cardiologi atestați, cardiologi invazivi, chirurgi cardiaci, care au introdus în literatură abordări și tehnologii inovatoare, chirurgi vasculari, anesteziști cardiaci, radiologi, radiologi intervenționali, medici în medicina nucleară, medici și asistente din cadrul secției de terapie intensivă cardiacă, ecocardiologi, asistenți medicali și tehnicieni. Colaborarea din cadrul echipei, tehnologiile de ultimă generație utilizate de către spital și fluxurile atent proiectate ne ajută să obținem servicii medicale de cea mai înaltă calitate.