Cere inca o parere

Cum se procedeaza:

Echipa Vipmed preia documentele medicale ale pacientului. Acestea sunt trimise catre clinicile partenere. Comisiile medicale de specialitate analizeaza documentatia si emit o a doua opinie medicala. In cazul in care documentatia existenta este concludenta, doctorii comunica un plan de actiune, aplicabil in institutia medicala in care ei activeaza (spital din afara Romaniei). Opinia medicala va fi transmisa in limba engleza sau, la cerere, Vipmed va face traducerea in romana.

Costuri:

In cazul in care se impune un plan de tratament si pacientul este propus pentru admiterea in spital, opinia medicala este insotita si de costurile estimative ale spitalizarii, investigatiilor aferente si actiunii terapeutice indicate. Daca pacientul ia decizia de a calatori in afara tarii, pentru a urma tratamentul in spitalul din partea caruia a primit “a doua parere", echipa Vipmed va pregati admiterea.

Internare si transport:

Echipa Vipmed asigura admiterea pacientului in spital (data internarii sau programarea pentru consult, daca nu se impune direct spitalizarea). De asemenea, se pot face si rezervari la hotel. In cazul in care pacientul este stabil, el poate calatori cu avionul de linie, masina personala sau trenul. Daca starea sa nu permite, Vipmed poate asigura transport cu ambulanta terestra sau aeriana (avion medicalizat). Vipmed pastreaza permanent legatura cu profesorul doctor care se ocupa de caz, dar si cu departamentul de Relatii Internationale al clinicii. Post tratament, daca se impune revenirea la spital pentru examinare, tot echipa Vipmed se poate ocupa de administrarea cazului.

Ne poti trimite detalii si materiale despre cazul tau la adresa folosind formularul nostru de contact